lukk

Bestill elektriker

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


Digital befaring

Vi i Landro Elektro ønsker at det skal være enkelt for alle å komme i kontakt med oss!

Om du ønsker digital befaring huker du av boksen for dette. Vi vil kontakte og avtale nærmere hvordan dette kan gjennomføres. For å gjennomføre en digital befaring er vi ofte avhengig av en detaljert beskrivelse av hva du ønsker og et bilde av sikringsskapet ditt.

RACKIT sikkerhet - Tryggest & smartest i gata

Har du ikke lyst å bruke 5000 kr hvert eneste år for en sikkerhetsavtale? Da finnes det alternativer som er langt rimeligere og har ingen månedlige utgifter.

RACKIT sikkerhet lønner seg! Og uansett hvor mange detektorer du velger, er månedsprisen den samme lave fra kr. 99,-. Startpakke kun kr. 5990,-

Du kjøper løsningen og betaler deretter en fast, lav månedspris – noe som svarer seg over tid. Dessuten har du med alarmen fått det som utgjør hjertet i det nye smarthjemmet ditt: Du kan enkelt utvide grunnpakken til også å styre andre automatiserte funksjoner som lys, låser, termostater, solskjerming og mer.

Beskyttelse hvert minutt, året rundt, med kopling til utrykningsklar enhet fra Nokas. Det er hva vil tilbyr med alarmen vår, som er markedets eneste forsikringsgodkjente alarm med full hjemmeautomasjon.

Alarmen er markedets eneste forsikringsgodkjente alarm med full hjemmeautomasjon.

Styr huset ditt via din mobiltelefonen

Via smart-appen har du kontakt med boligen din til enhver tid, samme hvor du er. Du styrer funksjonene i hjemmet enkelt fra mobilen, nettbrettet eller desktopen. Og selvsagt: Det er våre autoriserte el-installatører som rigger det hele til for deg. Slik at det er du og ikke B-gjengen som bestemmer.

Les mer om dette produktet på vår produktsideDenne artikkelen er en del av serien: Løsninger for et smartere hjem.

Andre relaterte sider

kampanje

Hvorfor leie når du kan eie? Alarmsystem fra KUN kr. 7490,-

Betaler du tusenvis av kroner i året på å leie alarmsystemet hos et alarmselskap? Kjøp ditt alarmsystem en gang for alle.

Les mer

Lokalisert på Sotra

Landro Elektro AS, Idrettsveien 113C, 5353 Straume

Se i Google Maps


Sosiale medier
Solcellepanel

Dyr strøm og rimelige solcellepanel gir nye muligheter

Video og referanser


logo Norgeseliten logo Resurs

Kontakt oss

Man - Fre: 0730 - 1530
Tlf: 56 32 23 10

post@landro-elektro.no


logo Miljøfyrtårn