lukk

Bestill elektriker

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


Digital befaring

Vi i Landro Elektro ønsker at det skal være enkelt for alle å komme i kontakt med oss!

Om du ønsker digital befaring huker du av boksen for dette. Vi vil kontakte og avtale nærmere hvordan dette kan gjennomføres. For å gjennomføre en digital befaring er vi ofte avhengig av en detaljert beskrivelse av hva du ønsker og et bilde av sikringsskapet ditt.

Vi tilbyr det mest moderne, rimeligste og smarteste sikkerhetssystemet på markedet. Beskyttelse hvert minutt, året rundt, med kopling til egen smart-app og utrykningsklar enhet fra Nokas. Alarmen er markedets eneste forsikringsgodkjente alarm med full hjemmeautomasjon.

Lurer du på noe?

Fast lav pris

Fast lav pris

Hvorfor leie når du kan eie? Alarmsystem fra KUN kr. 7490,-

Betaler du tusenvis av kroner i året på å leie alarmsystemet hos et alarmselskap? Kjøp ditt alarmsystem en gang for alle.

Åpne tilbudet her

Rimelig brann- og sikkerhetssystem

Har du ikke lyst å bruke 5000 kr hvert eneste år for en sikkerhetsavtale? Da finnes det alternativer som er langt rimeligere og har ingen månedlige utgifter.

Landro Elektro AS er løsningsorienterte og tar gjerne en utfordring. Vi kan levere flere enestående konsepter for branndeteksjon og varsling i omgivelser som byr på spesielle utfordringer – både i industri, forretningsbygg, landbruk og boliger.

RACKIT Forhandler

Vi tilbyr moderne løsninger fra Rackit, og er en autorisert forhandler. Systemet bygger på velprøvd og prisbelønnet teknologi og gir optimal beskyttelse mot både brann og innbrudd.
Se vår side om RACKIT Sikkerhetspakke

Elotec Jubilee

Den enkleste løsningen på kravene i TEK 10 finnes i Elotec Jubilee. Denne enheten gir sentral forsyning med felles batteribackup for inntil 8 eller 15 varslere. Siden alle enhetene forsynes fra Jubilee, slipper du i tillegg batteribytte i hver enkelt enhet.

Et kombialarmanlegg som Elotec AJAX oppfyller også kravene, ved at batterinivå i detektorene overvåkes av sentralen. Brannstedet varsles lokalt og i app på din mobile enhet, og kan overvåkes 247. Trådløse røykvarslere monteres svært raskt i eksisterende boliger hvor kravet om drift fra nettet ikke kommer i spill. Anlegget kan utvides med innbruddsalarm, vannalarm og kameraovervåkning etter ønske, når som helst.

Anlegget er utvidbart og teknologien er under utvikling kontinuerlig med nye funksjoner som legges til underveis

Deteksjon

Sikring av bygg med ekstreme miljøvariabler – som for eksempel støv, fukt, og korrosive gasser – krever spesialutviklede løsninger for å fungere stabilt. Nesten ingen bygg er like, og det kreves derfor individuell tilpasning.

Landro Elektro AS har løsninger fra A til Å, og produkter som fungerer like sikkert i støvfylt og fuktig miljø som i dagligstua.

Varsling

Vi har sett behovet for ulike former for varsling i forskjellige anleggstyper, og har utviklet konsepter for å unngå forstyrrelser fra alarmer forårsaket av brukeren selv, og intelligente varslingsmetoder som gir rask oversikt over situasjonen.

Offentlige krav

I byggforskriftene fra 2010 §11-12 ledd 2b stilles det krav til at nye boliger skal ha røykvarslere som er forsynt fra strømnettet og har batteribackup. Ved behov for flere varslere skal disse seriekobles.

Utfordringer med varsling

Seriekoblede varslere sikrer at alle i huset blir varslet om en brannsituasjon, men hvordan finner man frem til brannstedet for å slukke når det piper på alle bauger og kanter?

Andreas Engesæth

Vår kontaktperson

922 91 670
andreas@landro-elektro.no

Lokalisert på Sotra

Landro Elektro AS, Idrettsveien 113C, 5353 Straume

Se i Google Maps


Sosiale medier
Solcellepanel

Dyr strøm og rimelige solcellepanel gir nye muligheter

Video og referanser


logo Norgeseliten logo Resurs

Kontakt oss

Man - Fre: 0730 - 1530
Tlf: 56 32 23 10

post@landro-elektro.no


logo Miljøfyrtårn