lukk

Bestill elektriker

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


Digital befaring

Vi i Landro Elektro ønsker at det skal være enkelt for alle å komme i kontakt med oss!

Om du ønsker digital befaring huker du av boksen for dette. Vi vil kontakte og avtale nærmere hvordan dette kan gjennomføres. For å gjennomføre en digital befaring er vi ofte avhengig av en detaljert beskrivelse av hva du ønsker og et bilde av sikringsskapet ditt.

Påske- og vinterferien er rett rundt hjørnet og mange nordmenn tilbringer den på hytten. Dårlig elektrisk anlegg er ofte årsak til hyttebranner. Vi oppfordrer derfor alle våre kunder til å ta en sjekk av det elektriske anlegget. Her er noen tips til hva du bør se etter:

  • Når du kommer på hytten bør du ta en sjekk av sikringsskapet, stikkontakter og støpsler for varmgang. Ser du avfarging, brunsvidde merker etc., så må du kontakte elektriker. Husk kun å bruke elektrikere som er registrert i elvirksomhetsregisteret
  • De fleste av oss har flere elektriske apparater på hytten nå enn det vi hadde tidligere. Er det nok stikkontakter på hytten, eller må du ofte ty til skjøteledninger? Kontakt fagfolk og få inn flere stikkontakter. Det reduserer faren for varmgang og gir deg en enklere hyttehverdag.
  • Bruk kun fastmonterte varmeovner, evt. varmekabler. Pass på at det ikke er noe som tildekker ovnene og at det er god avstand til møbler.
  • Ikke ta med gamle og utrangerte elektriske produkter på hytten.
  • Når du forlater hytten for denne gang, så pass på at det ikke står på noen løse ovner, vifteovner, oljefylte ovner o.l.
  • Sett heller ikke på oppvaskmaskinen når du drar hjem, selv om det er kjekt at oppvasken er ferdig til neste gang du kommer. Vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og tørketromler utpeker seg i brannstatistikken som de mest utsatte, og bør kun kjøres mens du er våken og hjemme
  • Ikke bruk løse ovner når ingen er tilstede
  • Sjekk røykvarsleren med en gang du kommer på hytten, den redder liv.

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god El-sikker påske!Lokalisert på Sotra

Landro Elektro AS, Idrettsveien 113C, 5353 Straume

Se i Google Maps


Sosiale medier
Solcellepanel

Dyr strøm og rimelige solcellepanel gir nye muligheter

Video og referanser


logo Norgeseliten logo Resurs

Kontakt oss

Man - Fre: 0730 - 1530
Tlf: 56 32 23 10

post@landro-elektro.no


logo Miljøfyrtårn