lukk

Bestill elektriker

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


Digital befaring

Vi i Landro Elektro ønsker at det skal være enkelt for alle å komme i kontakt med oss!

Om du ønsker digital befaring huker du av boksen for dette. Vi vil kontakte og avtale nærmere hvordan dette kan gjennomføres. For å gjennomføre en digital befaring er vi ofte avhengig av en detaljert beskrivelse av hva du ønsker og et bilde av sikringsskapet ditt.

Landro Elektro leverer løsninger for gamle sikringsskap slik at du kan øke både elsikkerhet og personsikkerhet, samtidig som de gamle skapene blir lekre igjen.
Kort sagt; vi tilbyr en sikker vinner for deg som anleggseier! Fronter leveres med flere dybder på veggene og er regulerbare slik at de passer til skap som er fra helt innfelt til påvegg montert.

Lurer du på noe?

Hvorfor nytt sikringskap?

Som boligeier eier du det elektriske anlegget, og det er din plikt å sørge for at det blir foretatt nødvendig ettersyn og vedlikehold slik at anlegget til enhver tid tilfredsstiller sikkerhetskravene i forskriften. Ansvaret for vedlikehold innebærer at du engasjerer elektrofagfolk til å utføre el-kontroll og utbedringer hvert femte år i boliger eller oftere på eldre anlegg.

Plass - sikringskapet er for lite

Andre har vokst seg ut av det eksisterende sikringsskapet. Heldigvis er det råd å få om sikringsskapet er fullt og du fremdeles har behov for mer plass. Men hvilke muligheter du har, avhenger av hva som befinner seg i skapet.

– Er det skrusikringer, har du mulighet til å skifte til automatsikringer, og de vil ta mindre plass og dermed frigi rom for nye sikringer. Men har du allerede automatsikringer og det er fullt, ja, så er det fullt. Da må du sette opp et skap til, men det kan godt være et lite skap, som rommer det du trenger. Skap får du i forskjellige størrelser.

Sikkerhet

Skrusikringer kan uansett være greit å bytte ut, enten du trenger mer plass i skapet eller ei. Skrusikringer installeres ikke lenger i dag, men kjøper du eldre bruktbolig, kan det godt hende at det følger med et sikringsskap av eldre dato. Selv om det er lovlig å bruke anlegg med skrusikringer, kan det være fornuftig å bytte ut skrusikringene med moderne automatsikringer.

– Er du opptatt av sikkerhet, bør du vurdere å bytte ut gamle sikringer. Med skrusikringer kan du skru ut sikringer og det vil fremdeles være strøm i kursen, men med automatsikringer gjør du kursen helt spenningsløs. Det gjør automatsikringene tryggere for deg som forbruker. Og hvis du bytter fra skrusikring til automatsikring, vil det være fornuftig å få installert en jordfeilbryter i samme slengen. Det er ikke noe krav om at det monteres jordfeilbryter når du skifter fra skrusikringer til automater, men det er sterkt å anbefale.

Ikke bli forbauset om elektrikeren foreslår flere kurser i det nye anlegget. – Noen som kan være greit å vite når man fornyer sikringsskapet, er at gamle skrusikringer tålte større belastning enn det automatsikringene gjør. Derfor kan det være at det er lurt å dele enkelte i to kurser. Men dette vet elektrikeren som foretar installeringen.

John Inge Landro

Vår kontaktperson

992 88 192
john-inge.landro@landro-elektro.no

Lokalisert på Sotra

Landro Elektro AS, Idrettsveien 113C, 5353 Straume

Se i Google Maps


Sosiale medier
Solcellepanel

Dyr strøm og rimelige solcellepanel gir nye muligheter

Video og referanser


logo Norgeseliten logo Resurs

Kontakt oss

Man - Fre: 0730 - 1530
Tlf: 56 32 23 10

post@landro-elektro.no


logo Miljøfyrtårn