lukk

Bestill elektriker

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


Digital befaring

Vi i Landro Elektro ønsker at det skal være enkelt for alle å komme i kontakt med oss!

Om du ønsker digital befaring huker du av boksen for dette. Vi vil kontakte og avtale nærmere hvordan dette kan gjennomføres. For å gjennomføre en digital befaring er vi ofte avhengig av en detaljert beskrivelse av hva du ønsker og et bilde av sikringsskapet ditt.

Markedets laveste månedspris

RACKIT sikkerhet lønner seg! Og uansett hvor mange detektorer du velger, er månedsprisen den samme lave fra kr. 99,-. Startpakke kun kr. 5990,-

Lurer du på noe?

Hvordan fungerer det?

Du kjøper løsningen og betaler deretter en fast, lav månedspris – noe som svarer seg over tid. Dessuten har du med alarmen fått det som utgjør hjertet i det nye smarthjemmet ditt: Du kan enkelt utvide grunnpakken til også å styre andre automatiserte funksjoner som lys, låser, termostater, solskjerming og mer.

Koplet til landets ledende responstjeneste 247, året rundt

Smart kamera utendørs

Beskyttelse hvert minutt, året rundt, med kopling til utrykningsklar enhet fra Nokas. Det er hva vil tilbyr med alarmen vår, som er markedets eneste forsikringsgodkjente alarm med full hjemmeautomasjon.

Via smart-appen har du kontakt med boligen din til enhver tid, samme hvor du er. Du styrer funksjonene i hjemmet enkelt fra mobilen, nettbrettet eller desktopen. Og selvsagt: Det er våre autoriserte el-installatører som rigger det hele til for deg. Slik at det er du og ikke B-gjengen som bestemmer.

Styr hjemmet ditt fra dine enheter

TILVALGSPAKKE - Se hvem som ringer på

Vi kan ikke love hvem det er, kun at RACKIT smart dørlås og dørtelefon med kamera lar deg se det. Med den har du full kontroll over inngangsdøra, samme hvor i verden du befinner deg. Du kan prate toveis med den besøkende gjennom Rackit-appen din, og låse opp om du ønsker det. Det føles ikke feil å sitte på en pub i Dublin og se at naboen mater gullfiskene i stuen din.

Ta kontakt, så forteller vi deg mer om de smarte tilvalgspakkene våre!


Lokalisert på Sotra

Landro Elektro AS, Idrettsveien 113C, 5353 Straume

Se i Google Maps


Sosiale medier
Solcellepanel

Dyr strøm og rimelige solcellepanel gir nye muligheter

Video og referanser


logo Norgeseliten logo Resurs

Kontakt oss

Man - Fre: 0730 - 1530
Tlf: 56 32 23 10

post@landro-elektro.no


logo Miljøfyrtårn