lukk

Bestill elektriker

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


Digital befaring

Vi i Landro Elektro ønsker at det skal være enkelt for alle å komme i kontakt med oss!

Om du ønsker digital befaring huker du av boksen for dette. Vi vil kontakte og avtale nærmere hvordan dette kan gjennomføres. For å gjennomføre en digital befaring er vi ofte avhengig av en detaljert beskrivelse av hva du ønsker og et bilde av sikringsskapet ditt.

Evelyn Kvamme og Jim Lennert Kvamme fra Nymark i Øygarden kommune ble ferdig med boligen sin i 2019, etter en lang byggeprosess. Nå forteller ekteparet hvorfor de valgte solcellepanel hos Landro Elektro.

Det grønne skiftet

Under byggeprosessen av en moderne og unik bolig, kom Evelyn og Jim inn på tanken om å bruke en energikilde som både var klimavennlig og fornybar.

- I den sammenhengen kom solcellepanel veldig fort inn. Vi tenkte at vi ikke kunne bygge et hus i 2019 uten å se hva teknologi kan tilby. Og ikke minst hva det grønne skiftet kan bety for et nytt hus, sier Jim.

Ekteparet måtte stille seg det viktige spørsmålet. Var solcellepanel noe de kunne ta med seg i byggeprosessen, som et steg inn i det grønne skiftet

Bestill gratis befaring av montering solcellepaneler på ditt tak. Kun i Bergensområdet.

(Artikkelen fortsetter under video)

Solcellepanel tilpasset designet av boligen

Ekteparet gjorde mye “research” på nettet etter riktig utforming og design av solcellepanel. Problemet var bare at de aldri fant det de var ute etter. Evelyn og Jim bestemte seg derfor for å gjøre sin egen tilpasning for solcellepanelet i forhold til designet av boligen.

De gikk ut til flere leverandører, og Landro Elektro var en av dem.

- Vi hadde flere møter med ulike leverandører, men vi la spesielt merke til at Landro Elektro hadde en veldig god løsning. Det var en løsning som hadde en økonomi og et kostbilde som stemte godt med det vi så for oss, sier Jim.

Ekteparet tok en vurdering av de ulike tilbudene fra leverandørene, men valget falt klart på Landro Elektro.

- Vi bestemte oss for å ta med solcellepanel i boligprosjektet vårt, sammen med Landro Elektro som vår samarbeidspartner for det elektriske anlegget, legger Jim til.

Prosjektleder i Landro Elektro, André Berland har vært involvert i prosjektet fra start til slutt:

- Det var viktig å finne en god løsning i forhold til utseende, teknisk løsning og ikke minst at det måtte tåle det vestlandske klimaet. Installasjonen er tett på havet, og sterk vind er å forvente, sier André.

NYMARK, ØYGARDEN KOMMUNE: Boligen ligger til i herlige Nymark. Et perfekt utgangspunkt for solcellepanel
OPTIMAL PLASSERING: Solcellepanelene er sørvendt og har en optimal plassering med tanke på solforhold.

Anbefaler Landro Elektro

“Hvilke tanker sitter dere nå igjen med etter at dere valgte solcellepanel hos Landro Elektro?”

- Vi synes at sluttresultatet ble veldig bra, og valget vi tok den gangen var riktig for oss. Det var et klokt valg. I tillegg opplevde vi at dere var veldig langt fremme og på “hugget” når det gjelder solcellepanel, sier Jim.

Videre legger han til:

- Vi kan absolutt anbefale andre som tenker langs disse banene, til å se på hva Landro Elektro har som muligheter og kan levere på.

Prosjektleder i Landro Elektro, André Berland gir uttrykk for at kommunikasjonen mellom Landro Elektro og ekteparet har vært tett gjennom hele prosessen.

- Vi har gått flere runder for å komme til den løsningen som ble det ferdige resultatet, men vi er veldig fornøyd med å kunne levere et slikt anlegg, og setter stor pris på at kunden sitter igjen med en like positiv opplevelse av prosessen som oss i Landro Elektro, sier André.

“Hvordan opplevde dere i Landro Elektro prosjektet i Nymark?”

- Solcellepanelet på Nymark har gitt oss nye utfordringer som vi har løst på en god måte sammen med Evelyn og Jim. Det har gitt oss nyttige erfaringer med innfelt installasjon, som vi vil bruke i vårt videre arbeid. Vi har levert et system som vi i Landro Elektro kan være stolte av, og anlegget vil kunne levere strøm til Evelyn og Jim i mange tiår fremover, legger André til.

Gode grunner til å velge solcellepanel

Interessen for å produsere sin egen strøm vil trolig bli større på grunnlag av de endrete strømprisene som er spådd noen år frem i tid. Solcellepanel er et ypperlig valg dersom du ønsker full kontroll over din egen strømproduksjon, og ønsker å tenke lengre frem ved å bruke en energikilde som er klimavennlig og fornybar.

Strømselskapet tilbyr blant annet en Plusskundeavtale hvor man kan selge den strømmen man ikke forbruker selv. Dette gjør at man kan tilpasse solcellepanelet etter lommebok og ønsket produksjon.

“Hva kan kunder forvente seg når de legger en bestilling på solcellepanel hos dere i Landro Elektro?”

- Ved henvendelser beregner vi i første omgang taket ut i fra mål og taktype. Gjerne også et bilde av taket fra kunden, eller det vi finner av informasjon fra karttjenester. Kunden vil deretter få et pristilbud, samtidig en forventet årlig produksjon på solcellepanelet. Ved bestilling vil vi ta en kvalitetssikring av informasjon og utforming, og da tar vi gjerne en befaring, sier prosjektleder, André.

Når du som kunde velger solcellepanel hos Landro Elektro får du støtte gjennom det statlige foretaket Enova. Dette er en støtteordning som bidrar til utviklingen av lavutslippssamfunnet og fremtidens energisystem.

- ​Ved montering av solcellepanel er det kvalifisert for å motta støtte fra Enova. Fra 1. juli er den faste støtte satsen på 7500,- og 1250,- per installerte kW opp til 15 kW. Maksimalt kan man få 26250,- i støtte, sier André.

Et komplett prosjekt

I tillegg til montering av solcellepanel, ble alt av elektro installasjon i boligen også montert av Landro Elektro. Et komplett prosjekt!

MONTØRENE PÅ PROSJEKTET: (Fra venstre)​ André Berland og Eirik Landro har montert både solcellepanel og all elektro installasjon i boligen til Evelyn og Jim.
DETALJER: Detaljer fra noe av det som er utført av Landro Elektro i boligen.
VERDENS SMARTESTE ELBIL LADER: Bildet til venstre er av den geniale Easee Home elbil laderen, som Evelyn og  Jim også har fått montert.
VARME FARGER: Bildet til venstre er av ​inverteren, som gjør solenergi om til strøm. Dette er selve hjernen i solcellepanelet. ​Bildene til høyre er av badet i overetasjen. Et stilrent resultat som gir den rette spa følelsen!


Denne artikkelen er en del av serien: Løsninger for et smartere hjem.

Andre relaterte sider

Lokalisert på Sotra

Landro Elektro AS, Idrettsveien 113C, 5353 Straume

Se i Google Maps


Sosiale medier
Solcellepanel

Dyr strøm og rimelige solcellepanel gir nye muligheter

Video og referanser


logo Norgeseliten logo Resurs

Kontakt oss

Man - Fre: 0730 - 1530
Tlf: 56 32 23 10

post@landro-elektro.no


logo Miljøfyrtårn