lukk

Bestill elektriker

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


Digital befaring

Vi i Landro Elektro ønsker at det skal være enkelt for alle å komme i kontakt med oss!

Om du ønsker digital befaring huker du av boksen for dette. Vi vil kontakte og avtale nærmere hvordan dette kan gjennomføres. For å gjennomføre en digital befaring er vi ofte avhengig av en detaljert beskrivelse av hva du ønsker og et bilde av sikringsskapet ditt.

Enova tilbyr energirådgivning

Enova tilbyr energirådgivning for å kartlegge energitiltak som vil passe til din bolig. Ved å benytte seg av en energirådgiver, vil du motta støtte inntil 7500 kroner. Du kan lese mer om Enovas energirådgivning her: https://www.enova.no/privat/alle-energitiltak/energiradgivning-/

Hva kan du gjøre selv?

Det er noen tiltak man kan gjøre selv, for å unngå å bruke penger på unødvendig strømbruk. Her er noen tips på hvordan du kan kutte ned på strømforbruket:

  1. Senk innetemperaturen med 1 grad. For hver grad du senker innetemperaturen sparer du ca 5 prosent av kostnadene til oppvarming. Generelt anbefales det å ha en innetemperatur på 18-21°C. Er det vinter og kaldt, kan det være greit å ha en romtemperatur på 15°C så ikke rørene dine fryser og sprekker.
  2. Luft kjapt og intensivt. Da unngår du nedkjøling, og unødvendig mye varme slippes ikke ut.
  3. Trekk for gardninene om kvelden. Varmetapet reduseres betrakelig, da vindusflater gir store områder med varmetap.
  4. Skru av eller reduser lys og varme i rom som ikke er i bruk.
  5. Sjekk om temperaturen på varmtvannstanken din er unødvendig høy. Vannet inne i berederen bør være på ca 75°C for å sikre seg mot bakterievekst.
  6. Bruk tørkesnoren mest mulig og unngå tøketrommel.
  7. Bruk sparepærer eller LED- pærer utendørs og i kalde rom. Vanlige lyspærer omdanner kun ca 5 prosent av energien til synlig lys, resten blir til varme. I en sparepære blir 80 prosent av energien til lys, og de varer mye lenger.
  8. Bruk termostaten din for å styre romtemperaturen. Med tidsstyring kan du spare strøm ved å bruke varme kun når du trenger det. Du kan bruke sentralstyring for temperaturkontroll over hele boligen, eller et koblingsur for å slå av og på strømmen til faste tider.

Kilder: FjordkraftDenne artikkelen er en del av serien: Løsninger for et smartere hjem.

Andre relaterte sider

Lokalisert på Sotra

Landro Elektro AS, Idrettsveien 113C, 5353 Straume

Se i Google Maps


Sosiale medier
Solcellepanel

Dyr strøm og rimelige solcellepanel gir nye muligheter

Video og referanser


logo Norgeseliten logo Resurs

Kontakt oss

Man - Fre: 0730 - 1530
Tlf: 56 32 23 10

post@landro-elektro.no


logo Miljøfyrtårn