lukk

Bestill elektriker

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


Digital befaring

Vi i Landro Elektro ønsker at det skal være enkelt for alle å komme i kontakt med oss!

Om du ønsker digital befaring huker du av boksen for dette. Vi vil kontakte og avtale nærmere hvordan dette kan gjennomføres. For å gjennomføre en digital befaring er vi ofte avhengig av en detaljert beskrivelse av hva du ønsker og et bilde av sikringsskapet ditt.

Lei av alle overskriftene om stadig høyere strømpriser? Aldri før har solcellepanel vært mer aktuelt for å lette trykket på lommeboken og for å spare strøm. Morten Bjorøy fra Bjorøy i Øygarden kommune utenfor Bergen, fikk installert solcellepaneler av Landro Elektro på sitt garasjeanlegg for tre år siden og tallenes tale er klare. Her er det mye penger å spare.

Garasje med solcellepaneler på taket: I 2019 ble denne garasjen utstyrt med solcellepaneler. Resultater fra de 2 siste årene viser at det er mye penger å spare.

Se også filmen om ekteparet Evelyn og Jim fikk montert solcellepanel av Landro Elektro på sin bolig i Øygarden

Personlige lille bidrag til det grønne skiftet

For tre år siden skulle Morten Bjorøy bygge garasje ved sitt nye hjem ved Bjorøy i Øygarden kommune utenfor Bergen. Han la tidlig merke til at utforming og lokasjon kunne ligge til rette for solcelle anlegg på taket og tok derfor kontakt med oss i Landro Elektro.

– Jeg tok kontakt med Landro Elektro. Dette fordi vi hadde god erfaring med dette selskapet fra tidligere prosjekter, og fordi vi så langt det var mulig ønsket å bruke lokale leverandører sier Morten.

Morten tenkte at solcellepanel kunne være hans personlige lille bidrag til det grønne skiftet, men var usikker på hvor mye effekt det ville ha. Ville det kunne gi nok strøm til å drifte el-bil på ren sol-strøm?

Resultatene fra 2020:

Til venstre vises solcellepanelenes effekt og inntjeninger for 2020.

Solcelleinstalasjonen produserte totalt 3555 kWt hvorav 73% av ble produsert til eget forbruk. 967 kWt eller 27% gikk tilbake til strømnettet og gav en inntjening på 967 kr.

Simulering på strømproduksjonen

På forhånd fikk Landro Elektro utført simuleringer som viste en forventet strømproduksjon på ca 3700kWt pr år. Deretter ble anlegget montert og har fungert uten problemer. Simuleringene viste seg også å være veldig presise. I 2020 leverte anlegget 3555kWt hvorav 27% av den generert strømmen ble returnert tilbake til strømnettet. Dette gav familien en inntekt på 967 kr i tillegg til de 2588 kWt anlegget produserte til eget forbruk.

Resultatene fra 2021:

Solcellepanelene hadde enda bedre resultater for 2021 enn 2020.

Med tre gjenstående måneder av 2021 har solcellepanelene allerede passert 2020 med 101 kWt. 29% av av den totale produksjonen har gått tilbake til strømnettet og gitt 1054 kr i inntjening.

2021 viser foreløpig enda bedre resultater. I utgangen av september viser målingene at 3656 kWt er produsert og at anlegget foreløpig har produsert i overkant av en tusenlapp i inntekter til fortjeneste for Morten. Dette viser at det er fullt mulig å produsere en god andel av sin egen strøm også på Vestlandet og i Bergens området.

Du tror kanskje solpaneler i Bergen ikke duger? Det er ikke korrekt. Faktisk er vestlandet perfekt plassert og velegnet for strømproduksjon med solcellepaneler

Landro Elektro har komplette solpanelpakker som kan monteres på allerede eksisterende tak som stadig øker i popularitet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål rundt våre solcellepanel.Andre relaterte sider

Lokalisert på Sotra

Landro Elektro AS, Idrettsveien 113C, 5353 Straume

Se i Google Maps


Sosiale medier
Solcellepanel

Dyr strøm og rimelige solcellepanel gir nye muligheter

Video og referanser


logo Norgeseliten logo Resurs

Kontakt oss

Man - Fre: 0730 - 1530
Tlf: 56 32 23 10

post@landro-elektro.no


logo Miljøfyrtårn