lukk

Bestill elektriker

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


Digital befaring

Vi i Landro Elektro ønsker at det skal være enkelt for alle å komme i kontakt med oss!

Om du ønsker digital befaring huker du av boksen for dette. Vi vil kontakte og avtale nærmere hvordan dette kan gjennomføres. For å gjennomføre en digital befaring er vi ofte avhengig av en detaljert beskrivelse av hva du ønsker og et bilde av sikringsskapet ditt.

–En boligalarm er en god investering for å få et trygt hjem. Bare tanken på at man blir varslet om inntrengere eller en brann gjør at man sover godt om natten, sier John Inge Landro i Landro Elektro.

Slik fungerer Elotec Ajax

Elotec Ajax er en boligalarm som er tilfredsstiller forsikringsselskapenes krav til sikkerhet (FG godkjent), og er godkjent som røykvarsleranlegg i henhold til TEK17 forskriftene.

Elotec Ajax er et trådløst boligalarmsystem med smartløsning som sikrer og overvåker hjemmet ditt til enhver tid, som blant annet minner deg på å skru på alarmen når du er på vei ut av huset.
Boligalarmen settes opp via en app på din smarttelefon eller nettbrett, og gjennom denne appen betjener du alarmen, og mottar varsling. Det er også mulig å betjene alarmen med betjeningspanel eller en fjernkontroll.
Du kan sette opp flere brukere opp mot et Elotec Ajax system, hvor du administrerer hvilke varsler og funksjoner hver enkelt bruker skal ha.

Innbruddsalarm

Innbruddsalarmen kan brukes enten du er hjemme, eller på farten. Alarmen overvåker huset ditt, utvendig og innvendig, og smartfunksjonene gjør at du og andre blir varslet dersom det er noen som prøver å ta seg inn. Ønsker du å varsle nabolaget ditt, så kan du gjøre dette ved bruk av sirene med lys og lyd.

Med appen på din smarttelefon har du full oversikt over hva som skjer i hjemmet, denne appen har i tillegg en panikkalarm. Skulle du trenge hjelp i eller utenfor hjemmet, kan du sende panikkalarm til de andre brukerne i systemet. De vil da få opp din GPS-lokasjon.

Ønsker du å sikre boligen din separat, er også dette mulig. Du kan sikre et kjellerrom, eller en utleiedel ved hjelp av en gruppefunksjon. Hvem som skal ha tilgang til disse gruppene velger du selv.

Brannalarm

Brannvarsleren oppdager raskt både røyk, og høy temperatur, og vil da sette i gang alle enhetene, slik at alle i boligen vil bli varslet. Appen på din telefon vil vise brannstedet, eller en varsellyd vil fortelle deg hvor brannen er.
Appen vil gi deg all informasjon om status og batterinivå, så du kan alltid være sikker på at varslerne fungerer slik de skal.
Brannvarsleren kan du også få med CO-sensor (kullos/karbondioksid.)

Elotec Ajax fås i fargene svart og hvit, har et flott design, og er enkel å bruke.

Elotec har flere produkter i tillegg til produktene som følger med i grunnpakken som du starter opp med, du kan utvide pakken med flere av de samme enhetene som du har, eller legge til andre smartfunksjoner, alt etter ditt behov.kampanje

Hvorfor leie når du kan eie? Alarmsystem fra KUN kr. 7490,-

Betaler du tusenvis av kroner i året på å leie alarmsystemet hos et alarmselskap? Kjøp ditt alarmsystem en gang for alle.

Les mer

Lokalisert på Sotra

Landro Elektro AS, Idrettsveien 113C, 5353 Straume

Se i Google Maps


Sosiale medier
Solcellepanel

Dyr strøm og rimelige solcellepanel gir nye muligheter

Video og referanser


logo Norgeseliten logo Resurs

Kontakt oss

Man - Fre: 0730 - 1530
Tlf: 56 32 23 10

post@landro-elektro.no


logo Miljøfyrtårn